top of page

Momenteel nemen wij geen nieuwe aanvragen in behandeling.

Wie zijn wij?

​Ik (Ursula van der Schaaf) heb 8 prachtige jaren (1992-2001) op het eiland Kreta in Griekenland gewoond en gewerkt. Het eerste jaar heb ik daar als reisleider gewerkt voor Crete-2000, en vervolgens een eigen reisbureau in Chersonissos gestart samen met Michalis Filippakis; Fivos Travel. Inmiddels weer terug in Nederland, ben ik nu eigenaar in Nederland van Fivos Travel Nederland. Omdat ik de mooiste plekjes ken op Kreta, weet ik ook wat de mooiste Locaties zijn, voor een onvergetelijke dag. Op Kreta kunt u tegen meerprijs gecoördineerd worden door onze Nederlandse Host op Kreta, Maureen Koubounakis-Bloemhard.

Onze kennis en ervaring reikt nog veel verder, Wij kunnen voor u bemiddelen in o.a. Appartementen, Auto Huren, Vliegtickets. Ook voor informatie, bezienswaardigheden kunt u aan ons vragen.

Wie zijn wij
Bruidsmeisje boeketten en Trouwringen

Kleine Details

Een onvergetelijke dag zit em in de kleine details.

Denk aan een Visagiste, Kapster en of Fotograaf. Ook hierin zijn wij uniek. Wij hebben een goed netwerk van professionele Kappers, Fotograven, Patisserie voor uw Huwelijkstaart en Bloemen leverancier die prachtige decoraties maakt. Dit voor een goede betaalbare prijs. En wist u dat Trouwen op Kreta veelal nog goedkoper is dan in Nederland! Wat voor evenment u ook wil vieren neem contact met ons op, en wie weet kunnen wij meer voor u betekenen.

bottom of page