top of page
Made by Eleftheria.jpg

Fotograaf Griekenland & Nederland

Fotografie is haar passie. Hier kunt u enkele bijzondere momenten zien van een aantal zeer bijzondere mensen. Fotografie is voor haar een manier om de tijd stil te zetten. Door foto's te maken vergeet je nooit de glimlach en de tranen van een sterke herinnering. Sterke herinneringen moeten voor altijd op een veilige plek worden bewaard, naast ons hart en in onze gedachten."Fotografie is de enige taal die waar dan ook ter wereld begrepen kan worden."
—BRUNO BARBEY

 Eleftheria is een verhalenverteller.

Het begon allemaal sinds zij een kind was, het stelen van de camera van haar moeder, het maken van eindeloze foto's totdat er nooit meer geen film meer over was (Oeps). Nu is zij klaar om jouw verhalen en jouw authentieke emoties vast te leggen. Het belangrijkste voor haar is dat zij graag foto’s maakt. Fotografie is voor haar een manier om zichzelf uit te drukken door middel van beelden. Zij heeft er altijd van gehouden om momenten in de tijd te bevriezen en er verhalen mee te creëren, deze verhalen moeten authentiek zijn. Al deze emoties rondom onze herinneringen zijn schatten die we in ons hart bewaren en dat is waar zij wil dat je naar teruggaat als je na dagen, maanden, jaren naar je foto's kijkt.

Waarzij het beste in is, is dat mensen zich op hun gemak voelen voor de camera, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van het moment. Dit is de enige manier om het echt te houden en ook hard te lachen en plezier te hebben tijdens het proces. Ook het bewerken van haar foto's gebeurt zo natuurlijk mogelijk. U kunt haar reserveren voor al uw momenten, elke fotosessie op Kreta, maar ook hier in Nederland.

bottom of page